Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Bildiri özetleri, MS-Word ortamında 2007 ve sonrası bir sürümde, Times New Roman karakteri ile 12 punto olarak, iki yana yaslanmış şekilde, tek satır aralığı formatında ve 150 kelimeyi geçmeyecek şekilde hazırlanmalıdır.

Bildiri başlığı ortalı ve kalın olarak yazılıp, yazar ya da yazarların isimleri, unvanları, görev yaptığı kurumları ve kendisine ulaşılabilecek olan mail adresleri başlığın altında yıldızlı dipnotla ifade edilmelidir. Bildiri özetleri İngilizce olarak hazırlanmış başlık ve özeti de içermelidir. Bildirinin İngilizce tam başlığı İngilizce özetin üstünde belirtilmelidir. Ayrıca 5 kelimeyi geçmeyecek şekilde anahtar kelimeler hem İngilizce hem de Türkçe olarak ifade edilmelidir.

Etkinlik Sponsorları

İLETİŞİM

Adres: Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kampüsü, Gazi Caddesi No : 99 Posta Kodu:19169 Çorum

Telefon: 0364 2221555-56